NEON PINK 14 SUPER PAINT

13,99 lei
cu TVA

GEL PICTURA

Cantitate

 

Sfaturi utile pentru securizarea tranzactiilor pe Internet Achizitioneaza de la comercianti cunoscuti, care se bucura de o buna reputatie. Verifica daca in momentul realizarii platii adresa paginii de internet incepe cu https:// si nu cu http://

 

Expedierea pachetului dumneavoastră Pachetele sunt expediate în general in maxim 24 ore de la primirea confirmarii și sunt livrate prin Curierat Rapid cu numar de urmarie. Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale.

 

CONDIŢII DE RETURNARE Daca nu sunteţi mulţumit de produsele cumpărate, ne puteţi contacta pentru returnare în termen de 14 zile şi noi vă vom restitui contravaloarea produselor achitate de dumneavoastră sau il putem schimba.

O colectie de geluri unice pentru decorarea unghiilor, Super Pain Gel Hollywood au cu un pigment intens. Aceste produse au o puternică acoperire și o consistență groasă, ceea ce le face deosebite pentru multe tehnici de decorare a unghiilor. Acestea permit efectuarea de desene precise, modele unice.

   Paint Gel de la Hollywood Perfect Nails se caracterizeaza printr-o rezistenta ridicata, asigurand o acoperire ideala. Sunt ideale

pentru stilizarea unghiilor cu folia de transfer, aplicandu-se dupa uscare.    

     MOD DE UTILIZARE:

    - pe suprafata unghiei pregătită, aplicați o cantitate mică de gel și folosiți o pensula de unghii subțire pentru a face un model.

    - uscati timp de 2 min in lampa UV de 36w sau 60 sec. in lampa Led

    -  cu acest gel se pot crea forme complexe, astfel creati straturi subtiri ale gelului si uscati fiecare strat separat.

    - necesita stergerea cu solutie.         

100 Produse

Fisa tehnica

Greutate
5g