• -3,00 lei

Crystal Gel 3in1 Viscos HOLLYWOOD Perfect Nails

21,00 lei
18,00 lei Economiseste 3,00 lei
cu TVA
Greutate
Cantitate

 

Sfaturi utile pentru securizarea tranzactiilor pe Internet Achizitioneaza de la comercianti cunoscuti, care se bucura de o buna reputatie. Verifica daca in momentul realizarii platii adresa paginii de internet incepe cu https:// si nu cu http://

 

Expedierea pachetului dumneavoastră Pachetele sunt expediate în general in maxim 24 ore de la primirea confirmarii și sunt livrate prin Curierat Rapid cu numar de urmarie. Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale.

 

CONDIŢII DE RETURNARE Daca nu sunteţi mulţumit de produsele cumpărate, ne puteţi contacta pentru returnare în termen de 14 zile şi noi vă vom restitui contravaloarea produselor achitate de dumneavoastră sau il putem schimba.

Crystal Gel 3in1 Viscos HOLLYWOOD Perfect Nails 
* Se poate folosi si la lipirea strasurilor pe unghii 
Un gel de construcţie 3in1 calitate profesionala cu proprietati extraordinare de autonivelare ...
Utilizare: pentru toate etapele, atât în cazul construcției pe șablon, cât și pe tips sau protecție pe unghii naturale sau pedichiură din gel
Consistență: viscos , nu curge , nu crapa , este elastic si flexibil lucrandu-se foarte usor 
Culoare: curat ca lacrima, fără să modifice nuanța gelurilor colorate
Fără senzație de arsură la polimerizare
Gelul poate fi utilizat la prelungirea unghiilor pe toate suporturile posibile, pentru absolut toate etapele. Ca strat de bază are o aderență superbă, ca gel de construcție se modelează ușor și are o rezistență și flexibilitate spectaculoasă, ca gel de sigilare lasă o suprafață lucioasă și sigilează foarte bine si vopsele pe bază de apă. Datorită consistenței pe care o are, materialul se întinde aproape singur, lăsând o suprafață frumos nivelată, fără să fie necesară pilirea unghiilor.
Gelul lasă un strat rezidual lipicios, pentru a conferi aderență optimă următorului strat.
Este printre cele mai rezistente geluri in timp , nu se ingalbeneste si isi pastreaza luciul intens .

50 Produse