3IN1 LUX GEL UNGHII HOLLWOOD 15g

39,00 lei
cu TVA

PROFESIONAL

Greutate
Cantitate

 

Sfaturi utile pentru securizarea tranzactiilor pe Internet Achizitioneaza de la comercianti cunoscuti, care se bucura de o buna reputatie. Verifica daca in momentul realizarii platii adresa paginii de internet incepe cu https:// si nu cu http://

 

Expedierea pachetului dumneavoastră Pachetele sunt expediate în general in maxim 24 ore de la primirea confirmarii și sunt livrate prin Curierat Rapid cu numar de urmarie. Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale.

 

CONDIŢII DE RETURNARE Daca nu sunteţi mulţumit de produsele cumpărate, ne puteţi contacta pentru returnare în termen de 14 zile şi noi vă vom restitui contravaloarea produselor achitate de dumneavoastră sau il putem schimba.

Vrei rezultate profesionale si de durata pentru o manichiura perfecta ?
Noul gel UV 3in1 Lux Gel Hollywood Perfect Nails profesional, de calitate superioara. Lux Gel are o textura perfecta medie spre viscoasa care nu ii permite sa curga inspre cuticule. Este autonivelant, are o adeziune perfecta pe unghie si lasa un luciu puternic.

Lux Gel este un gel 3 in 1, potrivit pentru toate fazele care imbina perfect caracteristicile a trei geluri intr-unul singur.

Datorita texturii perfecte, Lux Gel 3in1 de la Hollywood poate fi folosit atat de tehnicienii avansati, cat si de tehnicienii incepatori, fiind foarte usor de folosit. Se poate folosi atat pe unghiile naturale, cat si pe unghiile false, la intretinere .

Creat la cererea noastra dupa cele mai inalte standarde de calitate, cu o tehnologie revolutionara si inovatoare special pentru cele mai pretentioase cliente.
* Garantat dupa ce veti proba acest gel nu il veti mai schimba pentru nimic in lume !

Timp de polimerizare la lampa UV: 2-3 minute

100 Produse