COVER BEIGE MAKE-UP GEL UNGHII HOLLYWOOD 5g

22,00 lei
cu TVA

PROFESIONAL

Greutate
Cantitate

 

Sfaturi utile pentru securizarea tranzactiilor pe Internet Achizitioneaza de la comercianti cunoscuti, care se bucura de o buna reputatie. Verifica daca in momentul realizarii platii adresa paginii de internet incepe cu https:// si nu cu http://

 

Expedierea pachetului dumneavoastră Pachetele sunt expediate în general in maxim 24 ore de la primirea confirmarii și sunt livrate prin Curierat Rapid cu numar de urmarie. Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale.

 

CONDIŢII DE RETURNARE Daca nu sunteţi mulţumit de produsele cumpărate, ne puteţi contacta pentru returnare în termen de 14 zile şi noi vă vom restitui contravaloarea produselor achitate de dumneavoastră sau il putem schimba.

MAKE UP COVER BEIGE - este un gel de camuflare de consistenta medie, modelator, culoare naturala- roze (nuanta pielii). Se potriveste perfect pentru camuflarea placii unghiale, acopera foarte bine imperfectiunile. Se poate creea apex din el , se poate face constructie, sau se poate da in strat subtire , pensulat . 
Se polimerizeaza in lampa UV 2 min,ccfl - 60 sec, iar in lampa led 30-60 sec.

100 Produse