FUCSIA SPIDER GEL

19,00 lei
cu TVA

GEOMETRIC FORMS

Cantitate

 

Sfaturi utile pentru securizarea tranzactiilor pe Internet Achizitioneaza de la comercianti cunoscuti, care se bucura de o buna reputatie. Verifica daca in momentul realizarii platii adresa paginii de internet incepe cu https:// si nu cu http://

 

Expedierea pachetului dumneavoastră Pachetele sunt expediate în general in maxim 24 ore de la primirea confirmarii și sunt livrate prin Curierat Rapid cu numar de urmarie. Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale.

 

CONDIŢII DE RETURNARE Daca nu sunteţi mulţumit de produsele cumpărate, ne puteţi contacta pentru returnare în termen de 14 zile şi noi vă vom restitui contravaloarea produselor achitate de dumneavoastră sau il putem schimba.

Spider Gel - Geometric Forms Hollywood Perfect Nails 
   Gelurile din gama Spider sunt ideale pentru Nail Art.
   Textura lor iti permite sa realizezi linii foarte subtiri si fine. Poti trasa cu usurinta linii drepte.
     

      Caracteristici:

   - linii subțiri precise în câteva secunde
   - pigmentație ridicată
   - aderență excelentă
   - volum 5 m
   - textura pasta;
   - putere mare de acoperire;
         
Fantezia nu are limite * 

   - Noutate inovatoare pentru stylingul unghiilor. 
   - Pentru a crea linii drepte subțiri cu o mare precizie
   - Pentru forme geometrice perfecte pe unghii
   - Potrivit pentru utilizarea în lămpile UV și LED
         Lăsați fantezia să se realizeze * 
   

     Linii precise în câteva minute? Acum totul va fi mult mai ușor! Cu ajutorul gelului Spider Gel veți crea rapid și ușor forme și decorațiuni complexe. Gelul dens inovator este îmbogățit cu o componentă din cauciuc pentru a crea o manichiură unică.
     Gel cu pigmentare și textură foarte bună, datorită cărora puteți crea o manichiură originală și de invidiat cu linii perfect subțiri.

        Mod de utilizare : 

      Aplicați o cantitate mică de gel Spider pe pensulă sau punctator și trasați de-a lungul unghiei cu o mișcare continuă de la un punct la altul pentru a crea linii perfect drepte. Repetați până când se atinge modelul dorit. Gelul poate fi aplicat pe geluri color, ojă semipermanetă sau acril. În cele din urmă, polimerizați într-o lampă cu LED sau UV.

      Dupa executarea modelului dorit de Nail Art, gelurile se polimerizeaza 60 de secunde la lampa led sau 60-90 de secunde la lampa UV. 
       Dupa realizarea modelului dorit, se sigileaza cu top Ultra Shine Hollywood . 

              Aplicare placuta *

100 Produse